* eerste orders moeten vooraf voldaan worden.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Terra Canis - Rood Fruit  Supplement Terra Canis Rood Fruit Supplement
Terra Canis - Rood Fruit  Supplement Terra Canis Rood Fruit Supplement
Terra Canis Supplement - Rood Fruit
De mengeling is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen als aanvullende bron van voedingsstoffen ter versterking van het organisme en immuunsysteem als aanvulling op voeding.

EAN

1426010962455

 

Terra Canis SUPPLEMENTEN –  ROOD FRUIT

Adviesprijs : € 16.95 P.S.  

Goede dingen komen in kleine verpakkingen. Rood fruit zijn DE vitamine bommen, geen wonder omdat deze kleine fruitige wondertjes barsten van de vitamine, mineralen en antioxidanten fytochemicaliën. Zelfs veel wilde dieren halen van nature uit rood fruit de voordelen. 

Geef jouw hond ook de voordelen van rood fruit uit zijn etensbak. Het is perfect te geven als supplement bij elke soort hondenvoeding, of het nou brokvoeding of natvoeding of KVV is.  

Dieetsupplement voor honden 

Inhoud 6 x 50 gram 

Aardbei:
Vol met: Vitamine C, flavonoïden, calcium, kalium, ijzer
Eigenschappen: moet het maagdarmkanaal ondersteunen en de stofwisseling stimuleren.

Bosbes:
Vol met: Vitamine C, bètacaroteen, ijzer, kalium, natrium, citroenzuur, pectine, quercetine, anthocyanen
Eigenschappen: zou een gelijkmatige bloedsuikerspiegel en de urinewegen en het spijsverteringskanaal moeten ondersteunen.

Framboos:
Vol met: vitamine C, A, biotine, kalium, magnesium, ijzer
Eigenschappen: voor gezonde botten, ondersteunt maag en darm

Kers:
Vol met: Vitamine C, anthocyanen, kalium, bètacaroteen
Eigenschappen: bevat anthocyanen (een kleurstof vol antioxidanten) waarvan wordt gezegd dat ze een gezonde celgroei ondersteunen en de cellen beschermen.
De Berriefoods zijn gevriesdroogd, wat betekent dat ze voorzichtig worden ingevroren en vervolgens worden gedroogd in een speciaal stoomproces.


Deze bijzondere bereiding behoudt niet alleen de natuurlijke smaak, geur en uiterlijk van de individuele bessen, maar zorgt er ook voor dat alle vitamines, mineralen en secundaire plantensubstanties grotendeels behouden en intact blijven.
Deze hoogwaardige vorm van verwerking maakt het rood fruit mengsel tot een heel speciaal voedingssupplement voor honden, aangezien het de volle kracht van de bessen levert in elk seizoen en tegelijkertijd licht verteerbaar is. Dit maakt ze ook tot een fantastisch supplement voor elke maaltijd.

De mengeling is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen als aanvullende bron van voedingsstoffen ter versterking van het organisme en immuunsysteem als aanvulling op voeding voor meerdere weken, tijdens en na ziekte of als aanvullende powermix voor elke dag.

 

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies