* eerste orders moeten vooraf voldaan worden.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Onze huisdieren ervaren vaak stress rondom de jaarwisseling of vinden het een spannende periode. Wel of geen vuurwerkverbod knallen zijn er toch. Vaak begint het al maanden van te voren. Vuurwerk kan voor onze honden en katten veel angst veroorzaken en zorgen voor een stressvolle oud en nieuw. Bibberend in het mandje of verstopt onder de bank….  Maar het kan nog erger namelijk viervoeters die schrikken door een knal en hierdoor ontsnappen uit huis of tijdens de wandeling uit de halsband. Wij als duurzame groothandel voor dierenbenodigdheden voor honden en katten vinden het erg belangrijk dat onze huisdieren de feestdagen veilig doorkomen.

Daarom hebben wij duurzame en natuurlijke producten in ons assortiment die ervoor kunnen zorgen dat de periode naar én op oudjaarsavond en nieuwjaarsdag zelf een stuk rustiger verlopen voor uw hond en/of kat. In de periode richting de jaarwisseling kan er worden gestart met rustgevende producten op natuurlijke basis zoals voor de hond Terra Canis Kruiden, Tribal Lever Lavendel, BugsforPets Chillex voor de held op sokken, Herbafix Body Balance en voor de kat Matatabi van Farm Company. Deze producten kunnen een inwerkperiode hebben en er dient dus al tijdig mee gestart te worden.

Ook hebben wij producten die zorgen voor afleiding en uw kat en/of hond helpen de oudjaarsavond door te komen. Denk hierbij aan een Lickimat met Terra Canis of Terra Felis natvoeding, I&I Pets Koffieboom Kauwwortel of Snuffelmat.
Een combinatie van beide zorgt voor de beste remedie tegen vuurwerkangst. Met onze posters willen wij aandacht vragen om onze dieren ook een uurtje plaspauze te gunnen tijdens de jaarwisseling. U vindt al deze producten hier in onze webshop.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
I&I Pet Supplies Vuurwerk poster
Vuurwerk Poster houdt u rekening met ons?
 

Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies