* eerste orders moeten vooraf voldaan worden.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Terra Canis Kruiden helden Terra Canis Kruiden helden
Terra Canis Kruiden helden Terra Canis Kruiden helden
Terra Canis - Kruiden Helden
Kruiden helden  is het eerste product dat een combinatie van geneeskrachtige kruiden en Bachbloesems levert. Advies verkoopprijs: €12.95 per stuk
 
Terra Canis - Kruiden Helden  
Of het nu in het oude Griekenland is, de Indiase Ayurveda-therapie, de leer van Hildegard van Bingen of de traditionele Chinese geneeskunde: kruiden hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in de geneeskunde. Tot op heden zijn er meer dan 250.000 geneeskrachtige kruiden bekend om hun genezende en gezondheidsbevorderende effecten. Velen zijn al geverifieerd in wetenschappelijke studies. De westerse geneeskunde maakt ook steeds meer gebruik van natuurgeneeskunde die de klassieke geneeskunde begeleidt.
Kruiden helden  is het eerste product dat een combinatie van geneeskrachtige kruiden en Bachbloesems levert. Terra Canis presenteert met haar kruiden helden een compleet nieuw productconcept op het gebied van voedingssupplementen en natuurgeneeskunde.

Wij hebben drie kruiden mixen voor u geselcteerd van Terra Canis die zich richten op; Hart & vaten, Angst & Onrust en de nieren. 
Voor deze producten worden de kruiden die bekend staan ​​om de respectievelijke klachten in de natuurgeneeskunde door elkaar gemengd. Op deze melanges worden de juiste bachbloesems gespoten en gedroogd. Geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden, als regime van meerdere weken of als dagelijks voedingssupplement.
De bachbloesems en kruiden zijn van medicinale kwaliteit en worden regelmatig beoordeeld. Ontwikkeld met een dierenarts en specialist van de European Academy for Natural Medicine and Environmental Medicine.

Terra Canis Kruiden helden - Bij Angst & Onrust 
Omschrijving:  De kruidenheld van Terra Canis ‘Braveheart’s helpt gevoelige hondenjes om te ontspannen. Beproefde zielenliefhebbers uit de natuur zoals lavendel, sint-janskruid, hop en passiebloem evenals de bachbloesems olijf-, gaspeldoorn- of rotsroos brengen rust en kalmte in de voerbak en kunnen in een oogwenk 'hun poot uitsteken'. op een zachte manier.
Samenstelling: Citroenmelisseblad, haverstro, sint-janskruid, lavendelbloesem, jasmijnbloesem, hopbloesem, rode rozenbloesem, blauwe kaasjeskruidbloesem, Bach bloesem essence (clematis, wilde roos, olijf, gaspeldoorn, rotsroos)
Analyse: Eiwit: 12,7% vetgehalte: 1,5% ruwe celstof: 23% ruwe as: 5,8%
Voedingsadvies: Gewicht van de hond - Voedingsaanbeveling / dag:
Tot 20 kg 1 lepel
Tot 30 kg 2 lepels
Tot 40 kg 3 lepels
Voedingssupplement voor honden.
Inhoud: 100g

Terra Canis Kruiden helden -  Nieren 
Omschrijving:  De nieren - twee kleine organen met één grote taak. In gezonde toestand fungeren ze als een centraal filterorgaan, dat de bloeddruk en de uitscheiding van urinestoffen reguleert. Het doel van een nierdieet is om de eiwitafbraakproducten in het bloed te minimaliseren. Om deze reden mag de voeding geen te hoog eiwitgehalte bevatten en moet de opname van natrium, fosfor en andere mineralen in de voeding worden verminderd om de bloeddruk te reguleren en de nieren te beschermen. De Terra Canis kruidenheld "Clean Bug" bevat bachbloesems, zoals de Ster van Bethlehem, krabappel of wilde haver, waarvan bekend is dat ze een positief effect hebben op de nieractiviteit. Gezonde kruiden zoals brandnetel, berk, guldenroede en restharrow worden in de natuurlijke historie gebruikt om de urinestroom te bevorderen en het extra voorkomen van afbraakproducten positief te beïnvloeden.
Samenstelling: Berkenblad, restschaarwortel, brandnetelblad, paardenbloemkruid, peterselie, guldenroede kruid, paardenstaart, orthosiphon, kaasjeskruid, poesjes, Romeinse kamille, Bach bloesem essence (mosterd, beuk, cichorei, ster van Bethlehem, krabappel, wilde haver )
Analyse:Eiwit: 13,2% vetgehalte: 2,2% ruwe celstof: 20,6% ruwe as: 8,7%
Voedingsadvies: Gewicht van de hond - Voedingsaanbeveling / dag:
Tot 20 kg 1 lepel
Tot 30 kg 2 lepels
Tot 40 kg 3 lepels
Voedingssupplement voor honden.
Inhoud: 100g

Terra Canis Kruiden helden -  Hart
Omschrijving:  Het hart, als centrale pomp in het lichaam, zorgt ervoor dat het bloed door een complex systeem van kamers en kleppen door de bloedbaan wordt getransporteerd. Naast aangepaste voeding met weinig zout kan het cardiovasculaire systeem van de hond uitstekend ondersteund worden in "hartzaken" met toevoegingen uit de natuur. Bekend om zijn gunstige effect op de hartfunctie, is meidoorn het hoofdingrediënt van het Terra Canis-kruid 'Mountain Climber'. Ondersteund door andere kruiden zoals ginkgo, meidoorn en koningskaars, evenals Bachbloesems zoals haagbeuk, klimplant of rotsroos, biedt de bergbeklimmer een geweldige ondersteuning. Ook geschikt als permanente aanvulling op de voeding.
Samenstelling: Meidoornblad met bloesems, ginkgoblad, citroenmelisseblad, koningskaars, roze rozenbloei, rode rozenbloesem, peterselieblad, bonenkruid, Bach bloesem essence (cichorei, lariks, haagbeuk, klimplant, rotsroos, ster van Bethlehem, beuk)
Eiwit: 13,8% vetgehalte: 2,8% ruwe celstof: 13,9% ruwe as: 7,1%
Voedingsadvies: Gewicht van de hond - Voedingsaanbeveling / dag:
Tot 20 kg 1 lepel
Tot 30 kg 2 lepels
Tot 40 kg 3 lepels
Voedingssupplement voor honden.
Inhoud: 100g

ingredientsgrainGlutennatureveterinarianslmq

100% kwaliteit    Graanvrij           Natuurlijk        Ontwikkeld            ingrediënten uit de humane                                                                               door dierenartsen                consumptie


 
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies