*eerste orders moeten vooraf voldaan worden.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Soopa Chews

Met het gedroogde fruit & groente van Soopa biedt u uw klanten een variatie op andere kauw producten. 100% plantaardig en rijk aan vezels.

EAN

 

Met het gedroogde fruit & groente van Soopa biedt u uw klanten een variatie op andere kauw producten. 100% plantaardig en rijk aan vezels.

Deze snacks zijn: 
- Laag in vet 
- Veilig en makkelijk verteerbaar
- Draagt bij aan een gezond gebit 

Deze snack is geschikt voor honden met: 
- Overgewicht
- Allergieën
- Pancreatitis
- Slechte weerstand 
- Lever en nier aandoeningen Trakteer uw hond met de gezonde snacks van Soopa. Belangrijk is ook dat deze snack hypoallergeen is en vegetarisch en perfect geschikt voor een allergische hond. 

Adviesverkoopprijs: €5,95


Soopa Zoete Aardappel Chews
De zoete aardappel kauwsnacks zijn lekker gezond alternatief voor uw hond.  


Zoete aardappel is van nature rijk aan vitamine, mineralen en antioxidanten. Met de van nature oranje kleur van de zoete aardappel wijst erop dat de zoete aardappel rijk is aan carotenoïden zoals caroteen en andere carotenoïden. Onderzoek bewijst dat carotenoïden helpt bij het versterken van gezichtsvermogen en helpt bij immuniteit tegen ziektes.

Een van de ‘superfoods’ van moeder natuur! Zoete aardappel bevat een goede bacterie die helpt bij de vertering en helpt honden met een gevoelige maag.

Zoete aardappelen hebben van nature een zoete smaak maar de natuurlijke suikers zullen langzaam opgenomen worden in de bloedbaan, wat helpt bij een gebalanceerd en regelmatige energiebron. 

Een natuurlijke smaak! Honden kunnen het niet weerstaan! En u? 

Analyse: Eiwit: 4,5%, Vet: 0,72%, Vezels: 2,5%, Ruw as: 2,2%, Vocht: 11,9%
Ingrediënten: Zoete aardappel 100% 
Inhoud: 100 gram


Soopa Papaya Chews
Een sappige en lekkere beloning voor uw hond!
Papaya bevat vitamine die ziektes tegen gaan, mineralen en antioxidanten. Papaya bevat ‘Papain’ wat bevorderlijk werkt voor het spijsverteringskanaal, dat helpt eiwitten in de maag te verteren wanneer de maag gevoelig of ontstelt is.

Papaya bevat ook anti-parasitaire eigenschappen die mogelijk parasieten tegen kunnen gaan. Papaya bevat ongeveer 300% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C, wat het immuunsysteem ondersteunt. 
Zoet sappig en voedzaam met een tropische smaak! 

Analyse: Eiwit: 4,27%, Vet: 1,05%, Vezels: 5,1%, Ruw as: 4,5%, Vocht: 18,4% 
Ingrediënten: Papaya 100% 
Inhoud: 85 gram 


Soopa Kokos Chews
Kokosnoot is relatief laag in eiwitten en ideaal voor onze harige vrienden met een voorgeschreven eiwit dieet. Als uw huisdier allergieën heeft en hier een irritatie van uit dan is kokosnoot een goede hypoallergene behandeling om uw huisdier mee te voeden. Deze witte snack kan succesvol worden gebruikt voor huisdieren met problemen. Vol voordelen, zelfs als u zelf een beetje mee snoept! Analyse: Eiwit: 7,5%, Vet: 53%, Vezels: 17,5%, Ruw as: 1,4%, Vocht: 4%
Ingrediënten: Kokosnoot 100%
Inhoud: 100 Gram

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.