B2B voor de ondernemer in dierenbranche. Franco levering Nederland vanaf €200,- Franco levering naar België €375,- * eerste orders moeten vooraf voldaan worden.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Het-Wolfje-dé-ecovriendelijke-hondenspeciaalzaak


Mijn naam is Simone Beens. Ik ben de eigenaresse van Het Wolfje, dé ecovriendelijke hondenspeciaalzaak online. Pas gestart in juni 2019. Voor Het Wolfje ben ik altijd op zoek naar duurzame, milieuvriendelijke en diervriendelijke hondenproducten om het assortiment compleet te maken.


Tijdens zo'n zoektocht kwam ik I&I Pet Supplies online tegen en ik was gelijk enthousiast! Na een prettig mailgesprek nam ik als eerste de producten van Soopa op. Vegetarische hondensnoepjes op basis van plantaardige materialen is natuurlijk de meest milieuvriendelijk en diervriendelijke oplossing. Tijdens de zomerperiode konden de fruitige hondenijsjes van Smoofl ook niet ontbreken, en waren gelijk een succes! Inmiddels is mijn assortiment al uitgebreid met hun eigen BugsForPets hondenvoeding en de Koffieboom kauwwortels. Allemaal mooie duurzame merken, een prettig bestelproces en altijd snel geleverd door de zussen!


Isabelle en Irene, bedankt en ga zo door!
 Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.